Як підняти настрій під час кризи?

вкл. . Опубліковано в Блог makariv.com.ua

Рейтинг користувача:  / 0
ГіршийКращий 

Якщо навкруги тебе світ починає руйнуватись важко бути стриманим. Та зайвий психоз ні до чого доброго ніколи не приводив. Спробуйте відкинути панічні настрої, якщо ви залишились вдома, спробуйте подивитисьякийсь хороший комедійний серіал. Раніше ми робили підбірку по хорошим та смішним фільмам, тепер черга за телесеріалами. При чому в складний час, невеличкий промінчик світла завжди потрібен.

  1. Альф. В дев’яностих один із самих популярних шедеврів. Інопланетне створіння знаходить собі новий дім на планеті Земля, а точніше – в Лос-Анджелесі, ще конкретніше – в родині Таннерів. По характеру позаземна істота: дуже допитлива, що призводить до постійних руйнувань навкруги, причепа, але дуже веселої вдачі, ненажерлива в плані їжі (улюблена страва кішка). Ситуації, в які потрапляє родина разом з своїм візитером, дуже кумедні. Згадайте, як Альф з Віллі шукав скарб в пустелі, або як довгоносий інопланетянин хотів поглинути кота, його цікаві поради Лінн та Брайану, взаємовідносини з Кейт. Фільм, який підніме настрій дорослим і дітям.

  1. Друзі. Серіал, який завоював всі можливі нагороди, і недарма. Взаємовідносини між головними героями унікальні, в гумористичному плані, акторська гра просто блискуча. Кожна особистість сіткому наділена екстраординарними, навіть епатажними рисами характеру: науковець Рос, безтурботний Джої, комік Чендлер, емоційна Рейчел, поціновувачка чистоти Моніка, дивачка Фібі.

  1. Польовий шпиталь МЕШ. В телесеріалі показано життя військових лікарів під-час Корейської війни. Комедія «чорна», але зберігати в складних умовах почуття гумору – це мистецтво. Повчитися саркастичній майстерності можна у Бенджаміна Франкліна Пирса, позивний – Яструб.

  1. Два з половиною чоловіки. Комедійний сітком з Чарлі Шином ‒ завжди свято. Хто цінує акторську комедійну майстерність, хоч раз звернув увагу на цей фільм. Міміка Чарлі в будь-якому проекті дуже виразна, смішно від того, як гульвіса реагує на всі життєві ситуації.

  1. Сімпсони. Анімаційний телесеріал на сьогодні вже легенда. Не завжди потрібно слухати Гомера, все одно він нічого путнього не скаже, але поспостерігати за його складним життям необхідно, якщо хочете отримати позитивний заряд.

  1. Теорія великого вибуху. Знову проект про друзів, які стали парами, сварились, переживали складні моменти, святкували разом. Комедія розповідає про «ботанів» і їхню соціалізацію, і доводить, що розумним бути модно в сучасному світі. Шелдон Купер – це взагалі унікум, фрік, якому важко зрозуміти оточуючих, але він робить над собою зусилля і спілкування з іншими йому навіть подобається.

  1. Остання людина на Землі. Дуже цікава задумка, як не впасти духом під час апокаліпсису. Філ – трохи брутальний, сексуально-стурбований індивід, який бродить по планеті Земля і шукає людей, які зникли, особливо його чаяння направлені на осіб жіночої статі. Іноді йому вдається натрапити на різних «хомо сапієнс» і тоді виникає питання, навіщо це було потрібно. А потрібно це, бо природа людини влаштована так, що вона не може без комунікації.

Насолоджуйтесь простими речами!