Дні сіл району

вкл. .

22 травня у с. Фасова Макарівського району відбулося відзначення Дня села. Під час урочистостей всіх жителів села та гостей привітали сільський голова І.Онищенко, начальник відділу культури райдержадміністрації Л.Факторович та директор районного історико-краєзнавчого музею В.Вітковський, які також нагородили ветеранів війни, праці, завідуючих сільського клубу і садка та інших грамотами і цінними подарунками. Святковий концерт відбувся за участю учасників художньої самодіяльності сіл Бишів, Фасова та козацького гурту з смт Макарів.



23 травня пройшло святкування Дня села. Великий Карашин, у ході заходу відбулося нагородження грамотами та цінними подарунками сімей, в яких народилися дітки у 2010 році, ветеранів війни і праці та інших жителів. До привітань з нагоди свята долучилися начальник відділу освіти райдержадміністрації Л.Факторович, Рожівський сільський голова М.Чапік та Ситняківський сільський голова М.Грабарчук.



Концерт пройшов силами учасників художньої самодіяльності села Великий Карашин та народного ансамблю „Живиця” с. Грузьке.