Спорт

вкл. .

З 02 по 09 травня в м. Коломия відбувся Чемпіонат України з боксу серед жінок, в якому взяла участь вихованка Макарівського боксерського клубу „Чемпіон” Ірина Цисаренко, яка здобула призове друге місце і стала кандидатом збірної команди України на підготовку до чемпіонату Європи та світу з боксу. Участь Макарівської спортсменки стала можлива за підтримки голови Макарівської райдержадміністрації Ярослава Добрянського.

З 04 по 08 травня в м. Гомель Республіки Білорусь, з нагоди 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, пройшов Міжнародний турнір з боксу класу А серед майстрів спорту за участі і вихованців Макарівського боксерського клубу „Чемпіон” Сергія Дворніна та Андрія Черкова, які відповідно посіли друге та третє місця (тренери висловлюють подяку О.Гулаку, за допомогу в розвитку спортивної галузі району).

15 травня в м. Ірпінь Київської області зустрілися у фінальному поєдинку команди Національної академії державної податкової служби України (м. Ірпінь) та ФК „Макарів”. Першість у чемпіонаті Київської області здобула команда з Макарівського району з рахунком 0 : 9.

16 травня у чемпіонаті Макарівського району (вища ліга) взяли участь 8 команд, які зіграли чотири футбольні матчі, зокрема:
„Колос” (с. Мотижин) - „Іскра” (с. Наливайківка) 4 : 0
„Штурм” (смт Макарів) - „Здвиж” (с. Маковище) 7 : 2
„Абрис-Альфа” (смт Макарів) - „Факел” (с. Мотижин) 3 : 1
„Атрибут” (с. Копилів) - „МКС” (с. Андріївка) 1 : 5