Конкурс "Південний експрес"

вкл. .

23 серпня по Першому Національному транслювалась передача Південний Експрес. Для тих, хто пропустив – представляємо ефірний запис онлайн .


З 24 червня по 2 липня 2009 року учасники ансамблю бально-спортивного танцю «Данс-сіті» Макарівської дитячої школи мистецтв брали участь у міжнародному телевізійному конкурсі-фестивалі «Південний експрес», що проходив в м. Ялта. Програма фестивалю була надзвичайно цікавою та насиченою: спілкування з учасниками конкурсу з різних куточків світу, імпровізований концерт на березі Чорного моря, інтерв’ю на телебаченні тощо. Досхочу діти бавились в морі та ніжились на сонечку, а при нагоді було організовано відвідання місцевого дельфінарію. Радості не було меж, коли юні конкурсанти «Данс-сіті» стали лауреатами III премії фестивалю. На завершення конкурсу колектив взяв участь у заключному концерті, після чого відбулося урочисте вручення медалей і диплому.

Участь колективу «Данс-сіті» в конкурсі «Південний експрес» стала можливою завдяки активній підтримці батьків конкурсантів, керівника ансамблю «Данс-сіті» Сліпко Т.А. та директора ДШМ Савенка М.М.

Також поїздку підтримали:

  • голова Макарівської РДА Горбик В.М. (надання фінансової допомоги)
  • відділ культури та туризму Макарівської РДА (транспортне забезпечення до вокзалу)
  • клуб танцю «Індіго» (зал для репетицій)

 

На нашому сайті представлені фотографії та відео з поїздки.