Зустріч іноземців

вкл. .

22 квітня голова Макарівської райдержадміністрації В.Горбик та голова районної ради М.Вараницький провели зустріч з представниками делегації від Республіки Польща з Установи Професійної активності м. Слупце та Польського Об'єднання інвалідів „Умілі по-іншому", в рамках якої було проведене ознайомлення гостей із історією району, економічним та культурним розвитком, зокрема був зроблений акцент на спортивну базу району.

 Під час візиту поляки познайомилися із членами Макарівської районної громадської організації спортивного клубу інвалідів „Фенікс", під керівництвом Заслуженого тренера України О.Каурайнена, які мають значні досягнення у міжнародних змаганнях з шахів, настільного тенісу інших видів спорту та неодноразово були в Польщі, після чого відвідали районну картинну галерею та студію звукозапису, і переглянули кінофільм про Макарівщину, створений до 85-ї річниці району.

 Дружній візит завершився фотографуванням на пам'ять біля пам'ятника Святителя Димитрія митрополита Ростовського у смт Макарів.