Суперкубок розіграють весною

вкл. .

У минулі вихідні районне спортивне товариство „Колос" та відділ з фізичної культури і спорту райдержадміністрації провели ряд спортивних змагань.

 

У ДЮСШ вже вдесяте відбувся традиційний турнір з волейболу на кубок М.Х.Бруквенка. В ньому взяли участь шість волейбольних колективів району: .Ластівка" (Макарів), „Сатурн" (Липів-ка), „Сокіл" (Ніжиловичі), ВБСШ (Бишів), „Росія" (Королівка), „1-а Гільдія" (Копилів). Поєдинки проходили за олімпійською системою.
За ІІІ-є місце боролися „1-а Гільдія" та „Сокіл". Команда з Копилова виявилася сильнішою і святкувала перемогу, вигравши у „Сокола" 2:0 (по партіях). 1-е місце виборювали „Ластівка" та ВБСШ. Мобільнішою та згуртованішою виглядала команда з Макарова, яка і стала переможцем турніру і отримала перехідний Кубок. Команду-переможця та призерів нагороджено грамотами та грошовими преміями.
Відбулися також групові ігри з футболу на Кубок району. Ініціатором його проведення був депутат райради ігор Сухенко. Вісім команд приймав районний стадіон „Колос", а шість, з іншої групи, змагалися в Мотижині. Переможці у них вийшли до фіналу. Зокрема, „Штурм-1" з Макарова та „Ніка" з Наливайківки. Фінал відбувся в Макарові. Перші два тайми переможця не виявили. Лише в додатковий час „Штурм" зумів більш чітко налагодити свою гру і забив два сухих м'ячі у ворота „Ніки" і здобув перехідний Кубок району. Команди-фіналісти отримали значну фінансову підтримку. Організацію і проведення профінансували депутати райради - Ігор Сухенко (Мотижин) та Сергій Завалідров (Макарів).
Проведення Суперкубка району перенесли на травень 2008 року.
Закінчився й чемпіонат району з футболу. Чемпіоном 2007 року стала команда „Діброва" з Макарівського держлісгоспу. (Минулорічний чемпіон району Мотижинський „Факел" захищав честь району в обласному чемпіонаті).