Події в Макарові. Офіційно.

вкл. .

10 вересня у райдержадміністрації відбувся семінар-навчання з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, який провів заступник директора з сертифікації державних підприємств ДП „Київоблстандартметрополія" О.Черепанов з питання впровадження системи управління якістю в органах виконавчої влади.
12 вересня голова райдержадміністрації Ю.Забела провів прийом громадян (15 осіб). На прийомі розглянуті питання землекористування та виділення матеріальної допомоги.

Цього ж дня у смт Макарів представники благодійної організації „Надія і житло для дітей" в Україні провели тренінг під назвою: „Профілактика емоційного вигорання соціальних працівників" для соціальних працівників служб у справах неповнолітніх, які працюють з сім'ями, що перебувають у складних життєвих обставинах та для спеціалістів, які працюють з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. А також спільно з районним Центром соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді провели інформаційну кампанію у Гавронщині з метою пошуку і рекрутування потенційних батьків та батьків-вихователів.
14 вересня заступник голови райдержадміністрації О.Майстренко провів зустріч з головою районної громадської організації Товариства Червоного Хреста Л.Сервецькою. Під час зустрічі розглянуті питання щодо співпраці райдержадміністрації з районною організацією в II півріччі 2007 році, залучення громадськості, благодійних організацій, підприємств, установ та організацій району для покращення матеріального, медичного, соціально-побутового обслуговування малозабезпечених громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, багатодітних сімей.