Цифри і факти

вкл. .

У районі нараховується 2142 суб'єкти малого бізнесу. Із загальноїїх кількості -1853 фізичні особи та 289 юридичні. На малих підприємствах працює 1654 людини.
З кожним роком збільшується частка малого підприємництва у загальному обсязі реалізованої продукції у районі. В 2006 році вона становила 14,2%, в 2005 -13,4%. За І півріччя 2007 року від них до бюджетів усіх рівнів надійшло 8,42 млн. грн. (у т.ч. 2,75 млн. грн. від фізичних осіб - підприємців), що становить 28,4 % від загальних надходжень зведеного бюджету району.

Малими підприємствами виробляються автоматичні засоби зв'язку, металеві вироби і конструкції, столярні вироби, сувеніри, тротуарна плитка, стінові блоки, швейні вироби, безалкогольні напої, ковбасні вироби, продукція птахівництва.
Наприкінці минулого року в смт Макарів введено в експлуатацію найбільший у Європі завод з виробництва каркасно-панельних дерев'яних споруд, який входить до групи компаній „GV Group" в Україні. Нинішнього - ЗАТ „АВІАС ПЛЮС" у Фасівочці, також завершено будівництво господарського двору з інкубації та розведенню птиці ТОВ „Слов'яни" у Бишеві. ТОВ „ВАПП" у с. Фасова, яке займається випуском лікарських засобів та дієтичних продуктів, завершило реконструкцію і встановлення виробничої лінії.