Спорт

вкл. .

З 26 по 31 березня у місті Миколаїв проходили відбіркові змагання всеукраїнської спартакіади "Повір у себе" з настільного тенісу серед дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Учениця Наливайківської ЗОШ Ірина Стукало зайняла третє місце серед дівчат і друге в абсолютній першості.
З 13 по 17 березня відбулися відбіркові змагання всеукраїнської спартакіади "Повір у себе" серед дітей з футзалу в місті Хмельницький. Команда Київської області, членом якої є дев'ятикласник Липівської школи нашого району Володимир Купріянко і вперше брав участь у змаганнях, завоювала третє місце. Володимир забив 6 голів у ворота суперника. А ще лише півроку Володя займається настільним тенісом. У відбіркових всеукраїнських змаганнях цієї ж спартакіади він серед 26 тенісистів з обмеженими фізичними можливостями посів тринадцяте місце.
 Заслужений тренер України Олександр Каурайнен підготував чимало талановитих спортсменів. Володимир Купріянко та Ірина Стукало теж його вихованці. І їхні перемоги - це і його перемоги, бо в це вкладено чимало тренерських зусиль.
"Макарівські вісті"