Від веселих стартів - до олімпійських

вкл. .

Уродженець Соснівки, колишній учень місцевої загальноосвітньої школи В.І. Сніжко, вболіваючи серцем і душею про батьківщину, де народився і виріс, нещодавно виступив з ініціативою про проведення зустрічі зірок вітчизняного спорту з школярами.
 І вона відбулася. У гості до учнів Соснівської ЗОШ завітали заслужений майстер спорту СРСР та України, дворазова срібна призерка Олімпійських ігор (1988,1996), чотириразова фіналістка Олімпійських ігор, чемпіонка світу, дворазова - Європи, заступник начальника Управління розвитку олімпійського руху Національного олімпійського комітету України С.І. Мазій, головний спеціаліст Управління А.Ф. Габелко, прес-аташе Національного олімпійського комітету України І.В. Бондарчук. Вони подарували школі м'ячі, тенісний і бадмінтонний набори, сувеніри, директору школи Т.Б.Корнейчик і вчительці початкових класів К.В.Попович - сувенірні олімпійські медалі та значки.
Діти в свою чергу продемонстрували спортивні навики, а потім ще й всі гуртом провели веселі старти та футбольний поєдинок.